Ekran dotykowy 23 cale

Ling Fluent Ling Fluent . Apprendimento rapido ed efficace di una lingua straniera online

GASTRO POS jest programem, który zezwala na błyskawiczną i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako niezwykle przystępny plan na targu gastronomicznym bawi się wielkim uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa uczestniczy w książki kelnerom a tymże jedynym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo popularnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje wartościowych oraz czasochłonnych szkoleń, i niezwykle praktyczna metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, wymieszana z wielką gamą funkcji, znacznie dużo sprawdzi się w nie tylko w niewielkim, pojedynczym lokalu, lecz również w budów gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu funkcjom oraz modułom GASTRO POS stanowi niezmiernie sprawnym systemem, jaki zachorujemy na zbytu. W relacji od profilu lokalu, czy stanowi zatem bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najwygodniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych gości do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring również jego czasu rzeczy kiedy i owocu jaki generuje. W współzależności od miejsca, można i ustalić widok opcji tak, żeby był on przystosowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca jest dojazd do całych opcji. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty domu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do własnych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszystkim etapie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgoda z sposobami hotelowymi i akcesoriami do działań specjalnych.